Wat voor camera zit er op de Samsung Galaxy S8?

Deze Samsung-GSM is ook als topdeal te koop op onze website. De meest gestelde vragen op onze helpdesk gaat over de camera van de Samsung Galaxy series, en dan gaat het meestal over het aantal megapixels. Er is vaak een verschil tussen de selfiecamera en de reguliere camera. Als we het hebben over de camera van de Samsung Galaxy S8 gaat het meestal om de reguliere camera, die aan de achterkant dus.

Toch, als je naar de selfiecamera kijkt van de S8, zie je toch ook een 8 megapixel-camera aan de voorkant van het toestel. Superscherp dus. Er zit ook Smart Auto Focus op, dat gezichten kan volgen. Hiermee zorg je er voor dat iedereen die op de foto komt ook echt scherp in beeld is. Het maakt hierbij niet uit of je de Samsung S8 gewoon gebruikt of met een selfiestick.

De mulitiframe-beeldverwerking van deze GSM zorgt ervoor dat het beeld altijd helder en scherp is.

Dus:

  • 8 Megapixel
  • Een supernieuwe lens met Smart Auto Focus
  • Multiframe-beeldbewerking

Dan de camera die aan de achterzijde zit van de Samsung S8, en uiteraard ook de S8+. Het is een uniek staaltje techniek wat Samsung hier heeft gebouwd. Deze camera is zeer geschikt om foto’s te maken in het donker. De lens, een zogenaamd lichtsterke F1,7 lens met extreem grote pixels vangt meer licht op dan welke GSM op dit moment ook maar kan. Hierdoor zal je foto er exact hetzelfde uitzien als het beeld dat je ziet met je eigen, blauwe of bruine ogen. Zelfs als je groene ogen hebt, komt de foto precies overeen.

Op de S8 of S8+ zit ook een Dual pixel sensor die zelf inschat wat hij nodig heeft om het beeld zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid te brengen. Deze GSM onderscheidt zich echt vabn de markt, maar daar is de prijs uiteraard ook naar.

De Samsung Galaxy S8 of S8+ heeft een 12 megapixel camera waarmee je ook haarscherpe video’s kan maken voor Snapchat, Facebook, Instagram of andere Sociale Media die op dit moment erg hip zijn om te gebruiken. Je filmt in 4K, dat betekent dus een camera die haarscherp, nog scherper dan Full HD kan filmen. Het is echt een genot met deze GSM.

 

Altijd klaar om te klikken.

Sommige mensen, misschien heb jij dat ook wel,  zijn vaak te laat met het maken van een foto of video met hun smartphone. Dus hebben we behoefte aan een camera die snel aanschiet en al helemaal snel kan focussen. Niets is zo irritant dat, als je dan een keer je GSM op tjid uit je zak hebt gehaald, deze nog een aantal seconden nodig heeft om te focussen. De camera op de nieuwste smartphones van Samsung focussen supersnel en zorgen ervoor dat jij eerder dat mooie moment kan vastleggen, op superscherp 4K-kwaliteit.  De Dual Pixel en de heldere lens zorgen hiervoor.

De camera die aan de achterkant zit steekt niet uit, zodat ook de achterkant van het toestel een bijzonder gestroomlijnd profiel heeft. Zo kan je je GSM dus gewoon neerleggen op tafel zonder dat er krassen op de lens komen.

Tot slot nog een leuk weetje over de camera van de Samsung Galaxy S8 en S8+: met de Selectieve Focus, kun je de foto scherper maken, nádat je de foto hebt gemaakt. Dat is toch fantastisch. Dus als jij supersnel je GSM uit je zak hebt getoverd, en supersnel hebt geklikt, maar datgene wat je probeerde te fotografeerde staat er net niet lekker op;… Selectieve focus toepassen en jij maakt de mooiste foto’s van je hele vriendengroep.